laat ons u bellen
mr. J.J.G.M. Buijs
Opleiding
Universiteit van Utrecht en de Radboud Universiteit Nijmegen
Beëdigd
2018
Expertises

Over mr. J.J.G.M. Buijs:


Mr. Joris Buijs studeerde zowel civiel- als strafrechtelijk af aan achtereenvolgens de Universiteit Utrecht (2010) en de Radboud Universiteit Nijmegen (2012). Sindsdien heeft Joris op verschillende rechtsgebieden kennis en ervaring opgedaan.

De laatste vijf jaar werkte Joris als letselschadejurist voor een grote verzekeraar in het westen van het land. Hier heeft hij grote en langlopende letselschadezaken behandeld op het gebied van verkeersrecht, medische aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid. Niet zelden werden deze zaken opgelost aan de onderhandelingstafel.

Daarnaast is Joris ook zeer ervaren met mediation en juridische procedures op het gebied van letselschade. Joris is dan ook als geen ander in staat om in te schatten hoe een tegenpartij tegen de zaak aankijkt en in staat een optimaal resultaat te behalen.

Sinds mei 2018 is Joris bestuurslid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).   

Joris staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 
 
  • Letselschaderecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.