laat ons u bellen
mr. J.W. de Hart

Over mr. J.W. de Hart:


Mr. Jessie de Hart is in 2003 ons team komen versterken als parttimer. Tot in 2009, toen Jessie de meestertitel behaalde met een 8,5 voor haar scriptie over aansprakelijkheidsrecht, heeft ze naast haar jarenlange werk in de horeca tevens diverse ondersteunende werkzaamheden verricht in talloze zaken van ons kantoor.
Na haar afstuderen is ze gaan reizen en in 2010 heeft Jessie vier maanden bij een non-gouvermentele organisatie in Cambodja gewerkt aan juridische hervormingen en (toegang tot) rechtsbijstand.
Eenmaal terug in Nederland is ze bij ons kantoor in dienst getreden als advocaat. Sindsdien staat ze onze cliƫnten zowel in de rechtszaal als daarbuiten bij, met name op het gebied van aansprakelijkheids- en letselschaderecht.

Mr. J.W. de Hart voldoet aan de deskundigheidsvereisten voor de specialisatie slachtofferzaken sinds deze specialisatie op 1 juli 2014 is ontstaan en staat ook ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en Slachtofferhulp voor het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers.
In 2016 heeft mr. J.W. de Hart met succes de postacademische Grotius-specialisatieopleiding Personenschade afgerond.
Mr. J.W. de Hart is aspirant-lid van de Vereniging van letselschade-advocaten (LSA).