laat ons u bellen
mr. K.M. van Aken
Opleiding
Universiteit van Tilburg
Beëdigd
2006
Expertises

Over mr. K.M. van Aken:


In 2001 is mr. Karen van Aken afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na eerst te hebben gewerkt bij een juridisch detacheringsbureau heeft Karen drie jaar gewerkt als senior gerechtssecretaris bij het kantongerecht in Eindhoven. In 2006 heeft ze de overstap gemaakt naar de advocatuur, waar zij zich voornamelijk bezighoudt met personen- en familierecht en arbeidsrecht.

In haar vrije tijd werkt Karen als buurtbemiddelaar, waarbij zij mensen ondersteunt bij het oplossen van problemen die zich voordoen in de buurt.

Karen beschikt over gedegen juridische kennis en ruime ervaring. Zij kijkt verder dan enkel het juridische probleem, aangezien een procedure niet altijd de oplossing is. Door dit bespreekbaar te maken en het overleg te zoeken met de andere partij, kijkt Karen samen met haar cliƫnten naar haalbare oplossingen.

Karen is eerlijk en direct en daarnaast ook betrokken en gedreven.

Karen staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 
 
  • Personen- en Familierecht 
    - Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
    - Jeugdbeschermingsrecht
    - Mediation
    - Ouderschap en erkenning
 
  • Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

Recente artikelen