laat ons u bellen
mr. L.C. Rovers

Over mr. L.C. Rovers:


Lizzy is in 2017 met genoegen afgestudeerd aan Tilburg University. Daarna is zij eerst als jurist aan de slag gegaan bij zowel een deurwaarderskantoor als bij een advocatenkantoor in het gezondheidsrecht. Hierdoor heeft Lizzy al veel ervaring op kunnen doen op een breed gebied. In 2019 is zij be√ędigd als advocaat en vanaf augustus 2021 is Lizzy voor ons kantoor werkzaam. Hier houdt zij zich voornamelijk met verve bezig met strafrechtzaken en letselschadezaken. Lizzy is ook als advocaat parttime werkzaam voor Gerk Oberman, waar zij zich bezighoudt met het arbeidsrecht.

In haar vrije tijd bezoekt Lizzy graag festivals en voetbalwedstrijden. Lizzy beschikt, net als een goede voetballer, over een goede combinatie van talent en inzet. Door deze eigenschappen bent u bij Lizzy aan het juiste adres voor uw probleem.

Lizzy staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:  
 
  • Strafrecht
  • Letselschaderecht
  • Slachtofferrecht


Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.