laat ons u bellen
mr. M.W. van der Heijden

Over mr. M.W. van der Heijden:


Mr. Mark van der Heijden is geboren en getogen in Vught. Mark is een echte doorzetter. Hij heeft zijn rechtenstudie in deeltijd gedaan in voltijdtempo, naast zijn baan als supervisor in de logistieke sector. Mark heeft in 2011 de master Rechtsgeleerdheid cum laude afgerond.
 
Mark heeft sindsdien eerst als senior jurist op een gerechtsdeurwaarderskantoor veel kennis en ervaring opgedaan binnen het verbintenissenrecht, met daarbij bijzondere aandacht voor het huurrecht. Vanwege deze ruime ervaring is Mark daarnaast specialist op het gebied van incasso, beslaglegging en het overige executierecht.

Mark is een advocaat met veel passie en gedrevenheid. Door zijn analytisch vermogen is hij in staat snel en goed tot de kern door te dringen. Hoewel Mark altijd eerst een constructieve oplossing voor uw probleem zoekt, gaat hij actief en doortastend een procedure voor u aan wanneer de situatie daarom vraagt.
 
Mark staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:  
 
 • Burgelijk procesrecht
  - Beslag- en executierecht
  - Litigation 
 • Huurrecht
  - Woonruimte
  - Bedrijfsruimte
 • Strafrecht 
 • Verbintenissenrecht
  - Agentuur en distributie


Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.