laat ons u bellen
mr. R.L.A. Klaassen
Opleiding
Universiteit van Tilburg
Beëdigd
1991
Expertises

Over mr. R.L.A. Klaassen:


Mr. Robert Klaassen (1962) werd geboren in ’s-Hertogenbosch. Na zijn beëdiging tot advocaat in 1991, heeft Robert talloze cliënten in veel verschillende zaken bijgestaan. Daardoor heeft hij een ruime ervaring opgebouwd in het adviseren en procederen in zowel civiele zaken als strafzaken.

In de voorbije jaren is hij zich (meer) gaan toeleggen op het strafrecht. In dat kader heeft Robert met succes de specialisatieopleidingen Strafrecht en Jeugdrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen te Utrecht afgerond.

Robert beseft dat het in aanraking komen met justitie voor zijn cliënten en hun familie verstrekkende gevolgen kan hebben. Daarom doet hij er alles aan om die gevolgen te voorkomen of zo veel mogelijk te beperken.
Als dat mogelijk is, begeleidt Robert zijn cliënten die met de “strafrechtketen” in aanraking komen vanaf het prille begin. Dat begin is immers een belangrijk beslismoment voor de proceshouding van de verdachte. Komt het uiteindelijk tot een rechtszaak, dan kan Robert als geen ander voor u het best haalbare resultaat uit uw zaak halen.

Robert is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).
Hij staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op navolgend rechtsgebied geregistreerd:
 
  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen.