laat ons u bellen
mr. A. Smit
Opleiding
Universiteit Utrecht
Beëdigd
2010
Expertises

Over mr. A. Smit:


In 2010 is Anouk in privaatrechtelijke richting afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie verrichtte zij parttime ondersteunende werkzaamheden voor ons kantoor en was zij als vrijwilligster aan de rechtswinkel in Utrecht verbonden.

Anouk heeft een scherp juridisch-analytisch vermogen, waardoor zij in staat is met de juiste vragen te verhelderen wat cliënten verwachten te bereiken met het inschakelen van haar als advocaat. Aan de hand van die informatie adviseert zij cliënten over de keuze tussen onderhandelen of procederen, en in beide fasen staat zij als advocaat haar cliënten naar ieders tevredenheid bij.

Verder werkt Anouk als scheidingsmediator. Zij is aspirant-lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). In 2019 heeft Anouk cum laude de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht van de vFAS afgerond.

Anouk staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 
 
 • Personen- en Familierecht 
  - Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  - Jeugdbeschermingsrecht
  - Mediation
  - Ouderschap en erkenning
 
 • Arbeidsrecht
 • Strafrecht 

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.