laat ons u bellen

Arbeidsrecht

De advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht.
Iedereen kan te maken krijgen met zaken als ontslag, een gouden handdruk, de uitleg van een concurrentiebeding, een arbeidsconflict of een vaststellingsovereenkomst om een eind te maken aan een dergelijk conflict. Uw werknemer wil meer of minder werken? Of betaalt uw werkgever uw loon niet? Twijfelt u over het advies van uw rechtsbijstandverzekeraar of wilt u een second opinion ten aanzien van uw arbeidsovereenkomst?
O​p al deze momenten is het goed als iemand u meer kan vertellen over arbeidsrecht.

Smit & De Hart Advocaten in Vught en Wijk en Aalburg kan u adviseren over voorgenoemde en andere arbeidsrechtelijke onderwerpen en u bijstaan in een procedure. Of u nu als werkgever wilt weten welke rechten en plichten u heeft bij bijvoorbeeld een zieke werknemer, of u als werknemer een conflict heeft met uw werkgever: onze ervaring stelt ons in staat uw kansen en mogelijkheden in te schatten zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.
Daarbij staat uw belang altijd voorop, zodat er een maximaal resultaat behaald kan worden.

Ook wanneer er ontslag dreigt doet u er goed aan ons te raadplegen. Wij bekijken graag of er mogelijkheden zijn om de  negatieve gevolgen van het ontslag zoveel mogelijk te beperken.
 
Onze kantoren in Vught en Wijk en Aalburg liggen op korte afstand van 's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd. Daardoor kunt u bij Smit & De Hart Advocaten uitstekend terecht voor arbeidsrecht in de regio Den Bosch en omstreken. Maar ook vanuit andere delen van Nederland bent u welkom: wij zijn bevoegd om voor alle rechters in Nederland te procederen.
 
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.