laat ons u bellen

Oprichting, fusie of overname van uw bedrijf

Fusies en overnames kunnen kansen bieden, maar brengen ook onzekerheden met zich mee, eigenlijk net als het starten van een onderneming.
Wij kunnen u adviseren over de juridische onzekerheden van een fusie of overname, het juridische gedeelte van het due diligence-onderzoek verzorgen of u begeleiden bij een startup.Als u een onderneming wilt oprichten, kan uw advocaat u wegwijs maken op het gebied van het ondernemingsrecht. Hij of zij kan u adviseren over de te kiezen rechtsvorm en de inrichting ervan. Ook kan ons kantoor gelijk zorgen dat uw contracten in orde zijn, zowel de contracten met uw werknemers als met afnemers en toeleveranciers. Vergeet ook uw algemene voorwaarden niet! Aansprakelijkheden kunnen worden ingedekt of u wordt gewezen op de aansprakelijkheden waartegen u zich dient te verzekeren.

Wilt u een onderneming aankopen of uw eigen onderneming verkopen? De advocaten van Smit & De Hart hebben ondernemers in die situatie vaker bijgestaan en kunnen u dus met raad en daad van dienst zijn. Zij informeren u over de kansen en risico's en staan u terzijde bij de onderhandelingen.

Uiteraard kunt ons eveneens benaderen indien u slechts om een enkel advies verlegen zit; wij begeleiden ondernemers graag tijdens de gehele levensloop van hun onderneming en zijn er ook om met u te sparren over een praktisch probleem.
Tevens indien u slechts een oriĆ«nterend gesprek wilt om te beoordelen of onze diensten u van nut kunnen zijn, kunt u contact met ons opnemen.

Specialisten